VERGETEN VERBINDING VERSCHENEN

Vandaag is net dan zo ver!

 Via Uitgeverij Palmslag is mijn boek “Vergeten verbinding. De Tweede Wereldoorlog in Zuid-Oost Azië” verschenen.
 
Een boek, opgedragen aan mijn vader, oud-KNIL militair die met moeite sprak over wat hem daar in De Oost overkomen was, waarschijnlijk uit vrees om voor oorlogsmisdadiger uitgemaakt te worden.
 
Multatuli heeft me door zijn boeken “Max Havelaar” en “Minnebrieven” geholpen om de VOC-tijd te spiegelen in de Tweede Wereldoorlog in Zuid-Oost Azië, zodat ik nu kan zeggen dat ik de geschiedenis hieromtrent kan toevoegen aan onze vaderlandse geschiedenis en deze niet langer meer vergeten hoeft te worden.
 
Ik hoop dat het boek ook voor u nogmaals toont waarom Multatuli zo gegriefd werd door ons koningshuis en onze overheid, maar wens u alvast veel leesplezier, hoe vreemd dit misschien ook mag klinken.